Як поводитись і пильнуватись в часі корона-вірусу

Mar 13, 2020 | КПС, Новацтво, Сеніори, Старші Пластуни, Юнацтво

12 березня 2020

Дорогі пластуни!

Як вам всім відомо, 11. березня 2020 Всесвітня Організація Охорони Здоров’я (ВООЗ)/ World Health Organization (WHO) проголосила, що захворювання на коронавірус (COVID-19) доведено у 114 країнах світу.

В США, організація CDC бере передову ролю та інформує, що є захворювання на коронавірус у майже всіх штатах. Доступну інформацію можна знайти на посиланні

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/summary.html.

Наша перша відповідалність – спокійно дотримуватися вказівок CDC, щоб зберегти здоров’я та ограничити дальших зріст захворювань. Одня з цих, щоб відкликати зібрання великих груп людей. Декотрі штати та міста вже вимагають, щоб відкликати зайняття, на яких було б багато людей.

Пласт чітко дотримується всіх вказівок уряду та місцевих органів влади. Враховуючи ухвалені урядами рішення, ми рекомендуємо:

  • Перенести усі заходи чисельністю від 50 осіб до завершення дії карантинів штатів або інших місцевостей
  • В разі скасування навчання у шкільній системі у даних містах або надання урядових вказівок, відкликати сходини, починаючи в цю суботу, 14-го березня 2020
  • Використати технологію, щоб дальше проводити пластові зайняття, на приклад, на мережі (Skype, FaceTime, і.т.п.) та включити батьків у проведенню зайнять по домах.
  • Якщо у вашій околиці ще немає випадків коронавірусу, готуйтеся.

Коли сходини відкликані на принайменше два тижні, опісля оцінити стан та вирішити, як дальше поступати.

 

СКОБ!

пл. сен. Оля Дужа

1-ша заступниця ​з організаційних питань​​

КПС США